• Vrienden worden van de goedkoopste bootverhuur in Grou - Watersportbedrijf Anja
  • Vriend worden van WSB Anja - Watersportbedrijf Anja

Jachtservice van watersportbedrijf ANJA

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

Enkel vaarbewijsvrije boten in verhuur

Direct aan open vaarwater

Lees over onze ‘mooi weer garantie’

Varen door Nat. Park de Alde Feanen

Ruime keus boten

Jachtservice van watersportbedrijf ANJA

Watersportbedrijf ANJA is een jong en energiek bedrijf met jonge medewerkers. Desondanks heeft het bedrijf al een lange staat van dienst. Al in 1948 werden onder de naam Watersportbedrijf ANJA de eerste open zeilboten verhuurd vanuit Grou.

De kernactiviteiten van watersportbedrijf ANJA :

Varen betekent vrijheid. En die vrijheid krijgt nog een extra dimensie wanneer je een eigen boot hebt. Als je een eigen boot hebt ben je daar vaak erg zuinig op; een goed onderhouden boot geeft je namelijk de garantie op zorgeloze tochten op het water.

Toch kan het zijn dat je zelf niet aan het onderhoud aan je boot toekomt. Gebrek aan technische kennis of een gebrek aan vrije tijd zijn daar de twee grootste oorzaken van. Of misschien besteed je je vrije tijd wel veel liever op het water dan dat je die tijd aan het sleutelen aan je boot besteedt.

Om booteigenaren zorgen uit handen te nemen biedt Watersportbedrijf Anja Jachtservice. Dit houdt in dat wij allerhande werkzaamheden uit kunnen voeren die ervoor zorgen dat jij zodra de eerste zonnestralen doorbreken direct het water op kunt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het poetsen en het schilderwerk van je boot, het repareren van mankementen en het onderhoud aan de motor. Ook overige werkzaamheden kunnen wij voor je uitvoeren.

Onderhoud aan boten voeren we het hele jaar door uit, maar de concentratie van deze werkzaamheden ligt in het najaar en in de winter, wanneer het vaarseizoen afgelopen is. Aan de Oedsmawei in Grou hebben wij een eigen werf waar we de onderhoudswerkzaamheden uit kunnen voeren.

In overleg is er veel mogelijk met betrekking tot de Jachtservice. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je mag ons alles vragen

Wil je hulp, advies, is er iets niet duidelijk? Wij gaan je helpen als je dat wilt.

Watersportbedrijf ANJA en Social media

This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.